); ga('send', 'pageview');

Waarom kies je voor Lifetime Memories

Waarom je kiest voor Lifetime Memories als videograaf voor jouw speciale dag? 
Opzoek naar een videograaf en interesse in Lifetime Memories?
Brilliant nieuws, “let’s talk”..

Als videograaf streef je er naar om kwaliteit films te leveren. De kwaliteit zit hem niet alleen in de hd 1080 waarin ik alles schiet, maar als videograaf wil ik de oprechte emoties van de koppels vastleggen. Wanneer zij zichzelf zijn kan ik een fantastische film maken. Dit kan in ieder budget!

Wanneer je Lifetime Memories inhuurt als videograaf voor jouw bruiloft, investeer je in een trouwfilm vol passie waar je nog jaren van geniet.Het is mijn passie en doel om jullie liefde voor elkaar vast te leggen, en hierbij herinneringen vast te leggen die voor eeuwig mee gaan. Vaak momenten die je zelf niet mee krijgt,  die wil je toch keer op keer zien?
Ben je opzoek naar een videograaf die herhaaldelijk shots opnieuw wilt doen voor het ideale plaatje, dan ben ik bang dat ik niet de videograaf ben voor jullie. Waarom? Ik hou van oprechtheid. Ik geloof dat je de mooiste video’s kunt maken uit spontaniteit. Bespreek daarom altijd jouw wensen met de videograaf.

Niemand wilt zich zorgen maken om dat ene vetrolletje, taart vlekje of foute belichting. Daarom houd ik rekening met de niet zo flatteuze beelden, wij van Lifetime Memories begrijpen dat iedereen er op zijn mooist uit wilt zien. En daar zijn wij voor!

Mijn voorbereiding
Van te voren bekijk ik het draaiboek, zodat ik geen moment mis.
Naast extra accu’s, batterijen en geheugenkaarten, heb ik altijd een reserve camera mee. Ook maak ik van alles direct back ups, zodat niets verloren gaat.
“Ik heb pas rust wanneer ik voorbereid ben, en ben klaar wanneer het bruidspaar tevreden is”. – Aldrich Arundel

“Fly on the wall”
Ik ben er om jullie dag vast te leggen, niet te verstoren.Ik zal tijdens de ceremonie niet vragen voor een tweede take of oma vragen om opnieuw tranen weg te vegen.Als videograaf is het mijn doel om zo mooi mogelijke shots te schieten voor de trouwfilm. Het is voor mij een eer dat ik op jullie bruiloft aanwezig mag zijn
Het fijne van Lifetime Memories is dat wanneer je belt of mailt, je hebt altijd contact met mijzelf.Mocht je een vraag hebben dan wil je die snel beantwoord hebben, dat gebeurt ook. Ik streef er naar om zo snel mogelijk antwoord te geven.

//Vraag vrijblijvend een gesprek aan met Lifetime Memories//

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *