TROUWFILMS

Een trouwfilm laten maken door een professionele videograaf

Wil je een trouwfilm laten maken op de mooiste dag van jullie leven? Laat dat dan doen door een professionele videograaf. Natuurlijk moet jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven worden. Omringd door familie en dierbaren beleven jullie op deze dag mooie momenten die uitgroeien tot dierbare herinneringen. Een trouwfilm laten maken is daarvoor dé perfecte aanvulling.

Met een video van jullie bruiloft beleven jullie ook na de trouwdag telkens weer de ontroerende en bijzondere ogenblikken die jullie grote dag zo speciaal maakt. Van de prachtige details van de bruidsjurk, tot aan het jawoord in de kerk. Onze videograaf weet momenten van betekenis exact vast te leggen zodat de sfeer van het moment telkens weer herbeleefd kan worden. Als bruidspaar geeft een trouwfilm jullie de mogelijkheid om nog eens extra te kunnen (na)genieten van deze bijzondere dag. Tastbare momenten die op de dag zelf onverhoopt aan je aandacht zijn ontglipt worden op prachtige wijze vastgelegd door de videograaf.

Een video laten maken op jullie trouwdag is een herinnering die nooit verloren gaat. Natuurlijk draait alles op deze dag om jullie, het bruidspaar. Om zo goed mogelijk aan jullie wensen te kunnen voldoen, komen we graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Zijn er speciale momenten waar de videograaf extra aandacht aan mag besteden tijdens jullie huwelijk? Of hebben jullie andere wensen wat betreft de trouwfilm? We brainstormen graag met jullie over de mogelijkheden zodat we een prachtig eindresultaat kunnen leveren welke jullie dromen overtreft.

Uiteraard zorgen we nadat jullie akkoord gaan met onze offerte ook voor een overzichtelijk draaiboek. Hierin beschrijven we het precieze verloop van jullie trouwdag zodat er geen kostbaar moment verloren hoeft te gaan.

En op de grote dag zelf? Dan zijn we ruim op tijd aanwezig in gepaste kleding en op de juiste locatie. We laten niets aan het toeval over om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen in een prachtige trouwfilm.

Chris & Annelies trouwfilm

ons portfolio

PAKKETTEN

partners die u voorgingen