bedrijfsfilms

Professionele bedrijfsfilm laten maken door Lifetime Memories

Als eigenaar van een prachtig bedrijf, ben je natuurlijk steeds weer opzoek naar de beste marketing methodes van het moment. Op deze manier laat je jouw onderneming niet alleen groeien, maar bereik je ook een grotere doelgroep. Online marketing in de vorm van een video is visueel niet alleen veel aantrekkelijker, maar zorgt er ook voor dat informatie sneller én efficiënter kan worden overgebracht.

Lifetime Memories is gespecialiseerd in het maken van onder andere:

  • Bedrijfsfilms
  • Promotiefilms
  • Productvideo’s
  • Aftermovies
  • Trouwfilms
  • En nog veel meer..

Door ons te verdiepen in de huisstijl van jouw onderneming en de boodschap die je daarmee graag uit wilt stralen, weten we telkens weer een pakkende bedrijfsfilm neer te zetten die weet te overtuigen en te interesseren.

Aftermovie van een evenement laten maken

Heb je een prachtig evenement georganiseerd en wil je de bezoekers of doelgroep graag enthousiasmeren om terug te komen? Dan is het laten maken van een aftermovie een goede zet.

Aan de hand van jouw wensen zetten we een op maat gemaakte presentatie neer die de impressie van het evenement telkens weer doet herleven.

Een groter klantbereik door het laten maken van een promotiefilm

Is jouw onderneming al actief op social media? Verbaas je dan over het feit wat een promotiefilm kan doen voor jouw klantbereik. Onze korte promotievideo’s zijn op maat van jouw organisatie gesneden en direct geschikt om te delen op bijvoorbeeld Facebook of YouTube.

offerte aanvragen

 

Promoclip Blackstone

partners die u voorgingen